Dakbedekking

Wij zijn marktleider in dakisolatie, ondervloeren en componentenproducten. Onze systemen zien er beter uit, gaan langer mee en bieden meer keuzes om perfect bij uw project te passen.

Isolatie

Van scholen tot bedrijven tot gezinswoningen, onze isolatie werkt overal. Dankzij de deskundige engineering kunt u de meest comfortabele omgeving creëren zonder uw ontwerp in gevaar te brengen.

Composiet

Onze composieten zijn sterk, lichtgewicht en veelzijdig en hebben industrieën getransformeerd van constructie tot transport naar energie. En het is niet te zeggen wat onze volgende innovatie zal bereiken.

Onze Missie

Wij produceren hoogwaardig 7-laags luchtbelisolatiemateriaal voor onze klanten. We streven ernaar de internationale normen te overtreffen bij de productie van high-definition luchtbelisolatiemateriaal. Ons bedrijf streeft naar een werknemersvriendelijke omgeving om de productiviteit te verhogen.

Onze Visie

Door onze expertise, innovatie, R&D en technologie in plaats van deel uit te maken van de top 10-bedrijven ter wereld om de beste luchtbelisolatie te produceren voor onze potentiële klant en om de meest vertrouwde producent van isolatiemateriaal te worden.

1

Dina Chalet enkel samengesteld met een hoge weerstand tegen corrosie reflecterende folie aan beide zijden met gesloten cel niet-toxische vezelvrije PE-luchtbel ertussen.

2

Dina Chalet single Plus gemaakt met een hoge weerstand anti-corrosieve reflecterende folie aan beide zijden met niet-giftige vezelvrije PE-luchtbel met gesloten cellen met een hogere dikte ertussen.

4

Dina Chalet Double bestaat uit een zeer resistente anti-corrosieve reflecterende folie aan beide zijden met niet-toxisch vezelvrij PE met gesloten cellen en een tweelaagse luchtbel ertussen.

5

Dina Chalet Double Plus gemaakt met een hoge weerstand tegen corrosie reflecterende folie aan beide zijden met gesloten cel niet-giftige vezelvrije PE met twee lagen luchtbel ertussen en hoge dikte.

Getuigenissen

Nieuwste Van Blog

maart 10, 2020

Het belang van isolatie in pluimveestallen

“Heb je een pluimveebedrijf of plant je een nieuwe? Zorg ervoor dat u de belangrijkste richtlijnen volgt en een georganiseerde isolatie van de pluimveebedrijf plant. Vraagt ​​u zich af waarom het isoleren van pluimveestallen voordelig is? Laten we het uitzoeken.”

Gevogelte en zijn wortels

Pluimvee is de methode om de tamme vogel groot te brengen voor hun eieren en vlees. Deze vogels kunnen kip, ganzen, eenden, kalkoenen, enz. Zijn. De praktijk van pluimveehouderij wordt al enkele jaren uitgevoerd en is een integraal onderdeel van het landbouw- en landbouwsysteem in India. Pluimveehouderijtechnieken hebben een geheel nieuwe wetenschap die elke dag evolueert. India heeft een grote consumptie van eieren en vlees. Daarom staat India op de derde plaats in de eierproductie en de vijfde in de productie van kippenvlees ter wereld. De wetenschap van de landbouw en pluimveehouderij introduceert nieuwe methoden en technieken om de productiviteit van het bedrijf te verbeteren. De eieren zijn een goede bron van eiwitten en worden in de meeste metrosteden in India als verplicht ontbijt beschouwd.

Het opfokken van vogels voor eieren wordt lagen genoemd en het opfokken voor vlees wordt vleeskuikens genoemd. Zowel leghennen als vleeskuikens maken deel uit van de pluimveehouderij. Voordat u een pluimveebedrijf start, moet u met veel factoren rekening houden, zoals het vogelras, het type temperatuur dat ze nodig hebben, het soort voedsel dat op de markt verkrijgbaar is om te voeren, soorten vaccinaties (indien nodig), enz. Van al deze, één basis en belangrijkste behoefte is het creëren van een gezonde omgeving en temperatuur zodat ze geen hinder ondervinden tijdens het leggen van de eieren en het uitvoeren van activiteiten.

Voordelen van pluimveebedrijfsisolatie

Isolatie van pluimveebedrijven is de methode om de habitats van leghennen en vleeskuikens te bedekken om de temperatuur te behouden. Waarom is het belangrijk?

Handhaaft de temperatuur

De lichaamstemperatuur van de kip is naar verwachting 106 graden Fahrenheit (41 graden Celsius). De temperatuur is afhankelijk van het productietype waarvoor kippen worden grootgebracht. Het is van essentieel belang dat alle vogels, met name eierleggende vogels, in een omgeving worden gehouden waar ze kunnen helpen met voldoende temperatuur. De juiste temperatuur helpt de vogels om hun interne systeem goed te laten werken, wat resulteert in het leggen van goede eieren. De geïsoleerde schuur helpt om de temperatuur van het vogelhuis te handhaven.

Bescherming tegen UV-stralen

De opwarming van de aarde neemt snel toe, wat resulteert in uitputting van de ozonlaag. Door de slechte afscherming van de ozonlaag reflecteren schadelijke Ultra voile trays direct op aarde. Deze UV-stralen kunnen huidziekten en vele andere gevaarlijke lichaamsproblemen veroorzaken. De vogelopvang moet worden geïsoleerd om ze te beschermen tegen deze schadelijke stralen. Het waterverbruik door de vogels moet goed worden gezuiverd. Daarom wordt voorgesteld een geïsoleerde watertankmantel om de watertank te wikkelen om de tank tegen UV-stralen en andere schadelijke verontreinigende stoffen te beschermen.

Ziekte management

Het grootste probleem dat zich voordoet bij het beheer van pluimveebedrijven is de ziekte bij de vogels. Als een van de vogels een ziekte krijgt, verspreidt deze zich snel onder andere vogels. De belangrijkste bron van elke ziekte kan worden veroorzaakt door interactie met knaagdieren, insecten en andere ongewenste vliegen. De schuilplaats moet insectenwerend zijn zodat de vogels gezond blijven. Het is belangrijk om het dak en andere delen van de beschutting te beschermen tegen knaagdieren, insecten en andere ongewenste vliegen. De isolatie op daken en muren voorkomt dat het knaagdier en vliegen het asiel binnenkomen. Op deze manier zijn er minder kansen om elk type griep onder de vogels te verspreiden.

De belangrijkheid 0 Comment
maart 6, 2020

Hoe en waarom uw huis deze winter isoleren

De winter klopt op de deur en mensen thuis beginnen zich voor te bereiden op het warm en gezellig houden van hun huis. De traditionele benaderingen die ooit populair waren, zoals open-kolenvuur, kerosinelampen en kleine binnenkachels worden vervangen door moderne verwarmingstoestellen en isolatietechnieken. Deze technieken zijn zeer efficiënt en effectief met betrekking tot duurzaamheid, onderhoudskosten en installatiekosten.

Thermische isolatie is populair onder de stedelijke samenleving vanwege het prominente voordeel dat het het energieverbruik vermindert en milieuvriendelijke oplossingen biedt. In dit artikel zullen we leren over de noodzaak om uw huis te isoleren en de beste manieren om uw huizen te isoleren om te voorkomen dat warmte ontsnapt.

Wat is de noodzaak om je huis te isoleren?

Isolatie creëert een beschermende barrière rond de huizen die de warmteoverdracht van de buitenruimte naar de binnenruimte van het huis voorkomt. De thermische isolatie aan de muur, over het dak en onder de vloer helpt het warmteverlies in de winter te verminderen en houdt de warmte buiten op warme dagen.
Zo neemt thermische isolatie de plaats in van airconditioners in de zomer en kachels in de winter. Dit leidt tot een volgende kostenbesparing in de energierekeningen en bespaart een aanzienlijke hoeveelheid energie die wordt besteed aan het op peil houden van de gewenste temperatuur in winters en zomers.

Hoe houd je je huis warm?

Om het effect van thermische isolatie te maximaliseren, moeten we de toestand van het huis, de R-waarde en de soorten thermische isolatiematerialen analyseren. Afhankelijk van de vereisten kunt u elk van deze twee isolatietechnieken implementeren; dakisolatie en muurisolatie. Bovendien kan een combinatie van deze isolaties het isolatie-effect maximaliseren.

Dakisolatie

Het meest kwetsbare deel van uw huis waar de kans op warmteoverdracht groot is, is het dak. Ongeveer 25% van de warmte gaat via het dak verloren en daarom is het aanbrengen van dakisolatie de belangrijkste procedure die u in uw huis moet toepassen. Om de warmteafvoer te verminderen, worden dakisolatiematerialen gebruikt. Om de isolatiekwaliteit te verbeteren, kunt u het hokgedeelte ook isoleren met glasvezel of steenwol.

 

 

Muurisolatie

Woningen met twee lagen baksteen tussen de buitenwereld en binnenkamers creëren een spouw en staan ​​daarom bekend als spouwmuren. Deze holtes zijn gevuld met isolerend materiaal om de warmteoverdracht te stoppen. Meestal zijn deze luchtspleten gevuld met expanderende schuimen of los verpakte, met lucht gevulde materialen zoals gerecycled papier, vermiculiet of glasvezel. Dit type isolatie wordt ook wel spouwmuurisolatie genoemd.

Soorten thermische isolatiematerialen voor winters

Batt and Roll:
Deze materialen bestaan ​​uit glasvezel en zijn mogelijk isolatiemateriaal voor zolderisolatie.

Losse vulling:
Het kan de zolder en kleine kruipruimtes isoleren omdat het een vulmiddel is. Losse vulling wordt gebruikt om gebieden met weinig verkeer te vullen.

Spray-schuim:
Spuitschuimisolatie is een natte en expandeerbare vloeistof die nadien droog wordt. Dit is een effectieve manier om de gebieden te isoleren waar u niet met het blote oog kunt komen of onzichtbaar bent. Het is gemakkelijk aan te brengen en tegelijkertijd kostenbesparend.

winter isoleren 0 Comment
maart 4, 2020

Voordelen of voordelen van thermische isolatie

Thermische isolatiematerialen, je hebt het misschien gezien, maar je weet misschien niet wat het is. Warmte-isolatiemateriaal wordt aangebracht tussen materialen, machines of blokken om de transactie van warmte of thermische energie te verminderen. Deze isolatiematerialen zijn gemaakt van laag warmtegeleidend materiaal. Er zijn maar weinig leveranciers van thermische isolatiematerialen waarvan u het materiaal moet gebruiken.

Dus nu we ons bewust zijn van welke thermische isolatiematerialen zijn, laten we leren waarom we ze eigenlijk gebruiken.

Voordelen van thermische isolatiematerialen

Thermische isolatie verlaagt verwarmingskosten:

Voor een comfortabele woonomgeving heb je een huis of gebouw nodig dat betere thermische omstandigheden creëert. Nou, zonder de juiste materialen zijn deze bouwstenen of huizen niet volledig thermisch geïsoleerd. Wanneer deze gebieden thermisch goed worden geïsoleerd, wordt het verlies aan thermische energie met veel percentages verminderd. Dus nu het blok goed geïsoleerd is, zal het gebruik van externe warmtebron worden verminderd. Dit zal het brandstof- en stroomverbruik verminderen.

Als we dit ruwweg meten, dan kun je zien dat je met thermische isolatiematerialen ongeveer 45-60% energie bespaart.

Conditie thermisch comfort met thermische isolatie:

De luchttemperatuur is het enige dat moet worden geregeld wanneer u probeert een thermische comfortconditie te creëren. Deze comfortconditie is ook afhankelijk van de temperatuur van het omringende oppervlak. Als de kamer niet goed geïsoleerd is, zal het moeilijk zijn om het comfortniveau te regelen, zelfs als de luchttemperatuur hoog is.

Dit gebeurt wanneer de hete lucht dichtbij het koude oppervlak stroomt en tocht veroorzaakt. Met warmte-isolerend materiaal kan dit oppervlak warm worden gemaakt en dan wordt de temperatuur iets lager dan de luchttemperatuur.

Vermijd grijze vlekken die zijn ontstaan ​​door condensatie:

Allereerst, wat is deze condens hier? Dit fenomeen doet zich voor wanneer de koude muren dampen uit de omgeving beginnen te absorberen. Deze damp-aanrakende koude muur begint te condenseren en dit zal de grijze vlek op de muur achterlaten.

Als het externe thermische isolatiemateriaal nu op de muur werd aangebracht, zal deze variatie in temperatuur niet optreden. Hiermee is er geen condensatie en geen condensatie…. je hebt het idee, juist.

Prijskorting met thermische isolatie

Met de thermische isolatie maakt u de kamertemperatuur niet stabiel, maar maakt u het ook het hele seizoen comfortabel. Met isolatielaag hebt u geen verwarmingen of AC’s nodig. Zelfs als er een geval is waarin u deze wilt gebruiken, bespaart u eigenlijk veel van uw geld.

Thermische isolatie zorgt ervoor dat er geen enkele vorm van energieverlies is in het blok waarop het is aangebracht. Dus als er geen verlies van energie is, verbruiken de verwarming en de AC minder stroom om de gewenste temperatuur te bereiken. Dus het gebruik van minder AC en verwarming zal zeker te zien zijn aan uw elektriciteitskosten.

thermische isolatie 0 Comment
maart 4, 2020

Isolatie: waarom nodig voor preventief en proactief onderhoud

Machines, ze zijn net als mensen. Als je wilt dat een man lang blijft werken, moet je zijn energie volhouden, hem de juiste rust geven. Hetzelfde geldt voor machines. Met regelmatig onderhoud kunnen ze uw beste investering zijn. Machines hebben meer tijd nodig om te repareren als ze slecht beginnen te werken door slecht onderhoud. Thermische isolatie is een van de belangrijke onderdelen van goed onderhoud. Met goed onderhoud kunt u alle mogelijke problemen in de nabije toekomst voorkomen. Op deze manier bespaart u uzelf een groot fortuin voor uzelf en beschermt u uw investering.

Wat is preventief onderhoud?

Preventief onderhoud is als het registreren van gegevens van de machine toen deze nieuw en goed was. We kunnen stellen dat apparatuur in topvorm is wanneer ze voor het eerst naar de werkplek komen. In dit gegevensrecord moet u de gegevens van de weerstand die door machines / instrumenten wordt getoond vastleggen. Als de waarde van de isolatieweerstand consistent is, blijkt dat het apparaat nog in goede staat is. Maar als er enige vorm van afname van de isolatieweerstand is, is dit slecht nieuws voor de apparatuur. Dit geeft aan dat u in de nabije toekomst in de problemen kunt komen.

Hoe preventief onderhoud voordelen?

De tijd verslaan:

Zonder preventief onderhoud kan apparatuur alleen worden gebruikt voor een vaste periode die soms korter is dan de geschatte tijd door de fabrikant. Met isolatie kan deze leeftijd voor een lange periode worden verlengd. Deze verlenging van de leeftijd resulteert in een grote besparing van uw investering in apparatuur.

Efficiëntie:

Aangezien isolatieonderhoud wordt gepresenteerd als de oplossing voor machines of apparatuur, kan het hun leeftijd niet verhogen, het zal ook de efficiëntie verhogen. Deze regelmaat bij het controleren op defecten in de werkstroom van de machines verhoogt ook de kwaliteit van uw product.

Veilig en wel:

Er zijn verschillende gevallen gebeurd in industriële installaties, allemaal vanwege de slechte preventieve onderhoudsschema’s. Verbrandingsgevaar is een van de meest voorkomende in de planten. Door enkele isolatiemantels te installeren, kan een fabriek zijn gevaren stoppen door een paar honderd dollar meer uit te geven. Hiermee bespaart u dus niet de levensduur van uw apparatuur, maar ook de levensduur van de werknemers op die machine.

Corrosie elimineren:

Vocht, een kernvijand van allerlei apparatuur. Als je een klein beetje hebt gefaald, kun je zien hoeveel een klein ding als vocht gevaarlijk kan zijn. Een korte introductie van vocht kan leiden tot corrosie van machineonderdelen, waardoor de leeftijd van de machine zeer gemakkelijk kan worden gehalveerd. Dus het tijdig invoeren van proactief onderhoud aan apparatuur kan dit soort problemen heel gemakkelijk oplossen.

Door de tijd kijken:

Dus als u dingen aan een vast budget koppelt, moet u rekening houden met alle dingen die u in de toekomst een fortuin kunnen kosten. Dit is waar je door de tijd heen moet kijken. Maar soms tellen mensen onderhoud niet mee in deze lijst, maar nu weet u dat het zou moeten. Een probleem veel stoppen voordat het zijn kracht hier vindt, stelt je in staat om door de tijd heen te kijken. Probeer daarom het isolatieonderhoud regelmatig te doen, zodat u veel kunt besparen door uw machines niet te verliezen en ze te investeren in de groei van uw onderneming.

Isolatie 0 Comment